IN MEMORIAM - Pantz Dezső


„Nem a búcsúzás fáj a legjobban. Hanem az űr, ami velünk marad utána.”
(Jodi Lynn Picoult)

 

IN MEMORIAM

 

Pantz Dezső

(1939 – 2022)

 

Mély megrendüléssel tudatjuk, hogy Pantz Dezső, egyesületünk alapító és vezetőségi tagja 2022. április 27.-én hosszú betegség után elhunyt.

Pantz Dezső 1994-ben megalapította a KÉK KERSZT Kft-t és az akkori OEP Kockázatkezelő Kuratóriuma által kiírt pályázat egyik nyerteseként részt vett az otthoni szakápolás modelljeinek kidolgozásában. Budapesten, Zuglóban alakította ki a bázisát és folyamatosan együttműködött a pályázat további résztvevőivel, kölcsönösen segítve egymást.

1997-ban megalakuló Magyarországi Otthonápolási és Hospice Egyesület alapító és vezetőségi tagjaként mindig az elsők között volt, ha valakinek tudást, tapasztalatot kellett átadni.

23 éven át aktívan vett részt a vezetőség munkájában, 2019-től haláláig felügyeleti bizottsági tagként tevékenykedett az Egyesületben.

Fájó szívvel emlékezünk a szeretett barátra és kollégára, akinek az elhivatottság, a csapatszellem, egymás munkájának tisztelete, megbecsülése volt a legfontosabb.

 

Halálával egyesületünk a közéleti munka iránt elkötelezett tisztségviselőjét veszítette el.

Végső búcsúztatása 2022. június 17.-én 15 órától lesz a kőbányai Új köztemető (1108 Budapest, Kozma u. 8-10.) szóróparcellájánál.

 

Magyarországi Otthonápolási és Hospice Egyesület Elnöksége