Módosította a HARTMANN-RICO Hungária Kft a „20 ÁPOLÓ - 20 NYERTES” PÁLYÁZATÁT!

 

A szakdolgozókra háruló COVID-19 járvány okozta fokozott terhelés miatt a HARTMANN-RICO Hungária Kft a januárban kiírt „20 ÁPOLÓ - 20 NYERTES" szakdolgozói pályázatát módosította a beadandó esetek számának csökkentésével(min.3 eset), valamint a beadási határidő meghosszabbításával(09.30.). A pályázat többi feltétele változatlan maradt.  Reméljük, hogy ezzel az intézkedéssel a szakdolgozók nagyobb számban osszák majd meg pozitív eredményeiket, melyek publikálása a következő nehéz időszakban még inkább segíti a betegek mielőbbi gyógyulását.

 

 

A világ egyik vezető orvostechnikai vállalata, a HARTMANN-RICO Hungária Kft. 2020. januárjában új pályázatot hirdetett meg „20 ÁPOLÓ - 20 NYERTES” címmel, az otthonápolásban aktívan tevékenykedő szakdolgozók részére. A pályázat célja, hogy minél több érintetthez eljussanak az egészségügy élvonalába tartozó sebkezelési termékekkel végzett pozitív tapasztalatok.

 

A vállalat több mint 200 éve dolgozik együtt egészségügyi szakemberekkel. A párbeszéd és a tapasztalatcsere eredményeit is felhasználva a HARTMANN folyamatosan fejleszti termékeit, bővíti választékát, hogy egyre hatékonyabb, korszerűbb, az igényekhez optimálisan igazodó megoldásokat kínáljon az egészségügy területén dolgozóknak, ezáltal pedig az érintett betegeknek.

A partneri együttműködés keretében a cég időről-időre megszólítja a szakdolgozókat is. Jelen pályázat meghirdetése is ezt a célt szolgálja.

Bízunk abban, hogy a "20 ÁPOLÓ - 20 NYERTES" pályázatunkat is ugyanolyan lelkesedéssel fogadják majd a szakmában, mint a 2018-ban - a vállalat 200 éves évfordulója alkalmából - meghirdetett "200 éves HARTMANN 200 napos szakdolgozói pályázatát", melyre az ország egész területéről összesen 148 pályamű érkezett!

A pályázati felhívást a következő linken olvashatják: PÁLYÁZATI FELHÍVÁS

A pályázati szabályzat letölthető: PÁLYÁZATI SZABÁLYZAT

A beküldendő esetek elkészítéséhez a minta elérhető a következő linken: MINTA ESET

 

 

 

hu_palyazat_20-20
Pályázat