Minőségpolitikánk

A Magyarországi Otthonápolási és Hospice Egyesület MOHE Csoportja feladatainak ellátásában céljának tekinti a szakmai minőségi követelményeknek való megfelelést.

További célja, hogy a jelenlegi COVID 19 járványügyi helyzetben az otthoni szakápolási szolgáltatást a járvány elleni védekezést irányító hatóságok által előírt módszerekkel, eljárásokkal az elvárt minőségi követelményeknek megfelelően nyújtsa.

A MOHE Csoportot alkotó Szolgálatok együttműködnek a szakhatóságokkal a fertőzések megelőzése, terjedése és a szövődmények megakadályozása érdekében.

 

Munkatársaink tevékenységüket hivatásnak tekintik.

Tevékenységünk jó minőségét hatékony módszerek alkalmazásával, a betegek/kliensek és a közvetlen hozzátartozók igényeit szem előtt tartva, velük együttműködve biztosítjuk.

 

Rendszeres képzéssel, oktatással gondoskodunk arról, hogy a változó külső és belső követelményeket a MOHE Csoport minden tagja megismerje, megértse, megvalósítsa és fenntartsa.

 

Az otthoni szakápolási és hospice ellátó szolgáltatásunkat az alábbiak szerint látjuk el:

  • Munkánkat az egészség helyreállítását, a daganatos betegek humánus ellátását szem előtt tartva végezzük;
  • Szakmai tevékenységünk folyamatos mérésével, elemzésével, értékelésével, betegelégedettségi vizsgálatok kiértékelése alapján hozott intézkedések meghozatalával javítjuk tevékenységünket;
  • Az előírásoknak megfelelően készített szabályzatok, protokollok és eljárásrendek folyamatos fejlesztésével, ezek oktatásával és következetes betartásával biztosítjuk az ellátás jó minőségét;
  • A minőségi munkavégzés elengedhetetlen feltétele a folyamatos tervezés, a forrásteremtés, a munkatársak szoros együttműködése és a szakmai fejlődés.

 

A MOHE Csoport minőségirányítási rendszerének kialakításához az MSZ EN ISO 9001: 2015 Minőségirányítási rendszerek, Követelmények című rendszer szabvány az irányadó.

 

 

A Minőségpolitikát a mai naptól érvénybe léptetem.

 

 

Budapest, 2021.04.08.                                                  

        

 

 

  Friesz Anna Katalin

                                                                                                             MOHE elnöke

 

 

 

Minőségpolitika-MOHE-2021-page-001